četvrtak, 22. studenoga 2012.

Budi s nekim ko ne može dugo ostati ljut na tebe

"Budi s nekim ko ne može dugo ostati ljut na tebe, ko ne može izdržati dugo da ne priča s tobom... S nekim koga je strah da te ne izgubi."

Jesen

"Opet mi se jesen uvlači u misli... Neprimjetno... Nešto poput tebe... Samo što će jesen proći." ♥


Svašta mi nedostaje

Svašta mi nedostaje... Nemam ništa, a opet imam sve... Imam sve, ali opet nemam ništa... Kako god, imam sebe pored sebe... Imam volju i borim sa sa onim što nemam i uživam sa onim što imam.


Bivša ljubav

Pa danas kad vratim film unazad i sjetim se svih bivših ljubavi, manjih i većih, shvatim da život neminovno ima svoj put...sretnem neke koji su me boljeli pa pomislim s radošću kako me više ne bole...a onda sretnem i onog koji za ruku vodi nasmijanu i srećnu djevojku...pa mi srce zadrhti...i pomislim kako sam ja mogla biti na njenom mjestu da mu pružih priliku da me usreći...al ne, uzalud je sve to...svi imamo neki svoj put...nije bilo suđeno da baš mene usreći i tu se priča zatvara...nego im mahnem u prolazu, pa poželim sreću i sebi i njima...njima da im sreća potraje, a sebi...da ga prepoznam kad ga sljedeći put sretnem.....

VOLIM TE

Svoj život želim da dijelim sa Tobom. Svoje srce zelim da Ti poklonim. Trebam te! Ne mogu više da živim bez Tebe. A za to postoji samo jedan razlog: VOLIM TE!

Moj mir nije nitko stvarao osim mene same

Moj mir nije nitko stvarao osim mene same, i samo ja znam kako je bilo prolaziti taj put te još uvijek ići stazama gdje samo vjetrovi pušu...Ne dam ga remititi nikome koliko god se trudili i to mi uzeti...Pa ne nosim ja ovaj osmijeh samo onako i on nečemu služi a ponajprije za one što smijeh ne vole..

Pruži mi ruku da je osjetim

Pruži mi ruku da je osjetim osmjehni se da znam da postojiš koračaj uz mene da živim voli me samo minut, sat ili dan ali voli me stvarno da to ne bude san.

Baš tu, u srcu

Mislila sam da mogu da te zaboravim i poslije dvije godine još uvijek ne uspijevam u tome. Sad, kada razmislim o svemu, i dalje mislim da je krivica tvoja. Reci mi kako da te ne volim? Bilo je i drugih poslije tebe ali nijednog nisam voljela a tako sam očajnicki željela da ih volim samo da pobjegnem od sjećanja. I svaki put riješim i čvrsto odlučim da ću te izbaciti iz glave i pogodi šta se dogodi, zaboravim na trenutak a onda me preplave uspomene tako bolno kao da me kažnjavaju zbog bijednog pokušaja da te se riješim. Oprosti ljubavi, obećavam da te neću više izbacivati, tvoje mjesto je baš tu, u srcu.

Budi pored mene zagrli me jako

♥ Budi pored mene zagrli me jako,  jako,  jako..... ♥

Varanje? Čemu to, kada sa njom imam sve

 

Varanje? Čemu to, kada sa njom imam sve?


Nikad ne cjenimo lijepe trenutke dok se ne završe

Nikad ne cjenimo lijepe trenutke dok se ne završe. ♥


Večeras mi je samo lijepa

Niko ne bi ni pomislio da tako izgleda, ta haljina i šminka.. Večeras je stvarno najljepša.
- Da, lijepa je..
- Što je s tobom? Samo ti je 'lijepa'?!
- Slušaj, svako jutro ona se probudi cutljiva i s neurednom kosom. Kad nešto kuha ili sprema, pjevuši iako nema sluha. Uvijek se iskreno smije  mojim glupim šalama. Ponekad se i smije  i plače u isto vrijeme. Kad igramo igrice udara me jer sam je pobjedio. Često puta me nagovori da gledamo neki film i na polovini filma zaspi. I znaš što? Meni je tada najlepša. Večeras mi je samo lijepa.

Žena se sređuje za svog dečka

Žena se sređuje za svog dečka, ali se još ljepše sredi za svog bivšeg.

srijeda, 21. studenoga 2012.

Vrijedi pročitati


Raskinuo sam s njom samo zbog

mišljenja jarana koji su mi govorili da je

kurva, drolja, da je ima svaki momak u

gradu, kad mi je govorila da me voli

nisam joj vjerovao. Pričali su mi svašta o

njoj i opet kad god bi mi rekla da nije istina nikad ama baš nikad joj nisam

povjerovao. Na kraju sam izgubio sve

svoje 'jarane' koji su se uvalili u

probleme s policijom, počeli su se

drogirati.

Pitao sam se kakvo ja to društvo imam i sve češće sam

mislio na ono što su pričali o mojoj

djevojci, kad mi je govorila kako mi je

društvo užasno i kako ću se uvaliti u

probleme s njima, i kako su oholi i da ću

na kraju ostati sam, ne nisam joj vjerovao a sad pitam se sta je

istina. Odlučio sam da odem do njenog

stana i popričam s njom o svemu, kad

sam došao do nje na vratima me

dočekala njena stara majka, upitao sam

gdje je ona, njena majka mi je samo tihim glasom odgovorila da je nema već

danima da se ne vraća kući.

Bio sam zabrinut i otišao sam do njene

najbolje drugarice.

Rekla mi je kako me tražila

danima, raspitivala se o meni. Jedne večeri je čak dolazila u moj stan a tamo

su je dočekali moji 'jarani' koji su je

silovali, nakon toga više nije mogla

živjeti. Uzela je moju sliku i otišla na

mjesto na kojem smo se prvi put

upoznali, tihim glasom, skoro ne primjetnim ' rekla je:' Ja s ovim grijehom

ne mogu živjeti, oprosti mi ljubavi, žao mi

je što mi nisi vjerovao jer da si ništa ne

bi bilo ovako'.

Slušao sam njenu drugaricu kako to

priča a oči su mi se napunile suzama, nikad nakon toga ne vjerujem

nijednom svom 'jaranu'. A nju iako je

umrla pamtit ću je do groba. I zato

kažem nikad ne vjeruj pričama o kojim

se priča o tvojoj djevojci jer ako je voliš

''vjeruj jedino njoj, na kraju ti tvoj najboji jaran učini ono što ne bi 100

neprijatelja!!!!

Reci mi da te nisam izgubio

Nikada nisam želio otići od tebe, ali sam morao. Osjećao sam da me dovoljno ne voliš. Udaljio sam se od tebe. Onda sam postao jako grub, ma znaš i sama. Svi su me pitali zašto sam to napravio, znali su kako jako sam te želio. Tada, u tome trenu, mislio sam da je lakše vrijeđati te. Ponižavati pred drugima, tako sam želio stvoriti lošu sliku o tebi. Nadao sam se da bi me drugi shvatili. Ali malena nisu....
Znali su da si ti predobra, da bi sve dala za druge. Tada su mene počeli gledati kao smeće. Onda sam malo po malo nalazio nove cure. Mislio sam, ako nađem drugu da ću te manje voljeti. Bio sam s mnogo njih. Neke su bile lake, neke su bile jeftine. Neke su se smijale kao ti. Neke su zvučale kao ti.. Ali znaš, nijedna nije bila kao ti. Mnogo puta sam prolazio s njima kraj tebe. Nisam te imao obraza pogledati. Znao sam šta sam ti sve radio. Pokušao sam malena, vjeruj mi da sam pokušao da te zaboravim. Mnogo puta sam se napio. Svaka pjesma uz koju bi pio, podsjetila bi me na tebe. Onda sam sebi lagao da su to samo sjećanja. Sjećanja na tebe i što si napravila od mene. Zadnja cura s kojom sam bio, rekla mi je da sam bezosjećajni gad. Znao sam da mi ti to nikada ne bi rekla. Sve one su se kunile u ljubav, a ljubav nisam dobivao. Od njih sam dobivao samo požudu i kontakt. Neka je imala tvoj osmijeh. Neka je imala tvoj glas. Neka je mirisala kao ti. Ali na kraju dana, kada bih legao sa svakom od njih u krevet, sjetio bih se tebe, tvog nježnog dodira i milog pogleda, na trenutak bi bio sretan. Shvatio sam da sam te odbacio jer sam tražio nešto bolje, a boljeg' od tebe za mene nema. Jesam se zabavio, ali sam ostao sam. Sasvim sam. Sjeti se svih problema koje smo morali proći da bih se našli. Znam da sam rekao da nisi vrijedila. Ali molim te vjeruj mi da jesi. Vrijedila si više nego sve one. Dok sam bio s tobom, bio sam stvarno sretan. Smirio sam se. I ne znam zašto sam ono napravio. Mislio sam da moram uživati u životu, a zapravo. Uživao bih s tobom. Da te imam svaki dan. I sada to znam. Sam sam. Niti jedna od njih mi ništa ne vrijedi. Ne vole one mene. Dobar sam im kada moram izaći s njima u grad, kada ih treba pokazati pred društvom. Ali niti jedna od njih neće sjediti samnom i tješiti me kada mi je najgore. Onda si mi ti pala na pamet. Kako bi me grlila, poljubila u čelo i sve bi bilo jednostavno bolje. Kada mi je bilo najgore, samo sam trebao pomisliti na tebe i odmah bi imao razlog da budem sretan. Znaš, bio sam kukavica. Slobodno mi to reci. Nisam se znao boriti za osobu koja me je jedina voljela. Ovakvog kakav jesam. Nisi me željela promijeniti, a jesi. Uz tebe sam naučio kako su malene stvari važne. Molim te, reci mi nešto. Reci mi da mi vjeruješ. Reci mi da te nisam izgubio.

Nisam romantična, ne

Neko me upitao da li sam romantična. Rekoh da nisam, jer jedino znam izreći klišeje pa ću radije šutjeti. Cvijeće, zvijezde, svijeće...i to mi je nekako sranje. Ja bih voljela na put bez odredišta i cilja, sa sprženim putnim pjesmama i spavanjem u mjestima sa smješnim imenima. Da nas budi sunce u zoru, na nekoj planini, dolini ili moru. Da ti napravim kino u gradu gdje ga nema, da nazovem par prij
atelja i uzmem platno, projektor, odijelo, film i kokice. Da imaš privatnu projekciju, gdje god ti se bude htjelo. Da me ugledaš pod prozorom kad misliš da me više nema, kako mirno sjedim i satima te čekam. Da smo jači od vjetra, kiše, sunca i snijega. Da znaš da imam svaki dijelić našeg svijeta, kamenčić, kartu, papir čokoladu..da su mi pomagači ljestve, kanapi, štule i daske pa ne postoji način da ne dođem do tebe. Da te iznenađuju ludosti, a ne upakirani pokloni, a kad te i ukrasni papir dočeka, to neće biti obična kupovina. Nego stvar koja te potpuno obuzima, ona potajna i skrivena želja. I sve to bez planiranja, bez razmišljanja, samo spontanost..koju pokrećeš ti. Nisam romantična, ne.

Zimi lakše sakriješ nesretnu ljubav

Zimi lakše sakriješ nesretnu ljubav. Šmrcneš i kažeš, da si prehlađen.

Besmisleno je !!!!

♥ ♥ ♥ Besmisleno je: – Mrziti sve ruže jer si se ogrebao na jedan trn. – Odustati od svojih snova jer se jedan nije ostvario. Odustati od svojih napora jer je jedan bio uzaludan. – Okriviti sve prijatelje jer te jedan iznevjerio. – Ne vjerovati u ljubav jer ti je neko bio nevjeran ili ti nije uzvratio ljubav. – Odbaciti svaku mogućnost da budeš srećan jer nisi uspio u prvom pokušaju.♥ ♥ ♥

Ne gledaj puno u svoju prošlost

"Ne gledaj puno u svoju prošlost. Tamo uvijek ima nekih rana koje uvijek iznova zabole. Ne preturaj puno po uspomenama, pogotovo ne po onim koje si tamo sam smjestio. Najteže su one kojih se odreknemo jer moramo, onako, preko volje, a ne jer želimo. One uvijek bole, svaki dan, svaki trenutak i ne prestaju. Zato ih ne diraj,ne otežavaj sebi.''


Nedostaješ mi

"Nedostaješ mi, čovječe! Nedostaje mi onaj tvoj zagrljaj ' da pucaju kosti', zamišljeni pogled dok pališ cigaretu. Sve naše gluposti, usputne priče i tvoje nerviranje kad kažem da ću jednog dana sve ostaviti i daleko otići... Otišla sam, vidiš, ali ništa nisam dobila. Nedostaje mi toliko stvari. A najviše mi nedostaješ ti, da me voliš."

Pusti me da te zaboravim

Ej, ćao. Želim ti kažem par stvari. Jako si me povrijedio, i mislila sam da će se sve promijeniti, da ćeš biti bolji, da će se sve srediti. Nadala sam se, pred spavanje sam molila Boga da sutra budemo zajedno. A svako jutro mi je ubijalo tu nadu, ali ja sam nastavila idalje da se nadam, nisam htjela odustati. Prolazili su dani, nismo se čuli. Gledao si druge, druge su ti bile bitnije, poslije svih onih  priča da sam samo ja u tvojoj glavi, da sam samo ja bitna.
Nisam očekivala to od tebe, stvarno. Možda to tako treba. Nisam željela nijednog poslije tebe, svi su oni lijepi, svi su oni dobri, ali ja sam željela tebe. Svi su znali za tebe, za nas. Kada god su me pitali što je s nama, samo bih spustila glavu i borila se sa sobom da ne zaplačem. Eh, koliko je samo suza palo pred cijelim gradom, ali nije me sramota. Možda sam kasno shvatila da nisi vrijedan tih suza. Govorili su mi svi da te ne čekam, da se nećeš vratiti, ali ih nisam slušala, govorila sam im kako znam da ćeš se vratiti i da će biti kao prije. Sada, kada je prošlo neko vrijeme, shvatila sam neke stvari. Shvatila sam da ti više nije stalo, da me ne voliš više, da si sve zaboravio za jedan dan, da sam ti postala nebitna. Teško sam se pomirila s tim, ali život čovjeka navikne na sve, pa tako i mene. Ne želim govoriti loše o tebi, niti ću ikada. Možda se sve dogodilo prebrzo, možda bez razmišljanja ali vrijeme ne možemo vratiti. Poslije svega, ne mrzim te. Ne mogu to, poslije tolike ljubavi ne može mržnja da se stvori. Ali ću jednog dana postati ravnodušna prema tebi i tako će biti najbolje. Ne želim ti loše, nikada ti nisam ni željela. Uvijek sam činila sve da tebi bude dobro. Možda je sve bilo uzalud. Znam, proćiće ih još mnogo kroz naše živote. I za kraj, želim ti sve najbolje, ako me se ikada sjetiš, ne zovi me, pusti me da te zaboravim !!!

Da, takav je on

Postoji mnogo muškaraca, ali je samo jedan koji zna da uljepša svaki trenutak mog života i koji me nasmije iako mi nije do toga. Da, takav je on.


Budi jaka

Hej budi jaka ti, najlakse je plakati.


utorak, 20. studenoga 2012.

Osobe kojima je stalo najviše jedno do drugoga

Osobe koje se svadjaju za sitnicu, su obično one osobe kojima je stalo najviše jedno do drugoga.♥

Sve je lahko

Sve je lahko kada imaš nekoga tko od tebe neće odustati. Sve je lahko kada imaš nekoga tko je uvijek tu, čak i kada to ne zaslužuješ, čak i kada griješiš....

Svaki kraj je novi pocetak

"Svaki kraj je novi pocetak."

Pravi muškarac neće učiniti ženu ljubomornom

Pravi muškarac neće učiniti ženu ljubomornom. Umjesto toga, učinit će da druge žene budu ljubomorne na nju.


Tri metra iznad neba

''Sretna sam. Nikad mi nije bilo ovako lijepo u čitavom mom životu. A tebi?''
''Meni? Prelijepo.''
''Toliko da rukom možeš da dodirneš nebo?''
''Ne, ne toliko.''
''Kako 'ne toliko'?''
''Mnogo više. Najmanje tri metra iznad neba.''

Daljina

Daljina nije bitna ako se dovoljno voli !

Ljubav

Ako ljubav nije ludost, onda nije ni ljubav. ♥

Sitnica može povrijediti ženu



"Neki muškarci jednostavno ne shvataju koliko jedna sitnica može povrijediti ženu."

Ponos

"Oni imaju dosta toga zajedničkog. Najgora zajednička stvar im je ponos."


Iz ljubavi

Kada nekoga čekate nekoliko minuta, to je iz potrebe. Ako čekate nekoliko sati, to je iz povjerenja. Ali ako tu osobu čekate iako znate da možda nikada neće doći, to je iz ljubavi..

Ništa neće biti isto

"Svi smo mi imali onu noć kada se samo slomiš i plačeš, jer znas da, bez obzira na sve, ništa neće biti isto."


Kraj

A kraj je uvijek isti. Vrati me u stvarnost u kojoj nema mjesta za nas. Nikada previše za rastanak, uvijek premalo za nas.


Potrebno je jako srce da voli

"Potrebno je jako srce da voli, ali jos jače srce da voli nakon sto je bilo slomljeno."


Proklete bile sve riječi koje cu ti reći prekasno


Proklete bile sve riječi koje cu ti reći prekasno...

Kako je lijepo ćuti umiljati glasić kako vas zove 'Tata'

''Neki su se borili da prežive zbog porodice, neki zbog novca, a ja? Ja sam se borio da preživim zbog nje. Živio sam za njen prvi plač, prvu riječ, prvi korak, i znate šta? Vrijedelo je. Kako je lijepo ćuti umiljati glasić kako vas zove 'Tata'. To je moje blago, moj razlog za zivot."


Bila mu je vjerna

Bila mu je vjerna.

۰ Voljela ga.

۰ Trudila se.

۰ Borila se.

۰ Razumjela ga.

۰ Trpjela svašta.

۰ Nikad mu nije prigovarala.

۰ Nije se ljutila kad ga nije bilo.

۰ Čuvala ga.

۰ Htjela ga usrećiti . ♥

۰Na kraju je ostavio.

ponedjeljak, 19. studenoga 2012.

Prepusti se životu da te vodi i ljubi iskreno sa srcem

Moje usne neće te otrovati, ako ćeš ih ljubiti.
Moje tijelo neće te začarati, ako češ ga dirati
Moje srce neće te prevariti, ako ćeš ga voljeti.
Moje oči neće te rastužiti, ako ćeš ih gledati.

Moje riječi neće te zavesti, ako ćeš ih slušati.
Ne želim te povrijediti
Neću te slomiti
Ne mogu te osramotiti.
Ako ne vjeruješ sebi, ne vjeruješ ni drugima,
Ako se bojiš ljubiti, bojiš se i voljeti.
Ako se bojiš voljeti, kako uopće živiš.
Pa što onda ako će te moje usne otrovati
tijelo začarati
srce prevariti
oči rastužiti
riječi zavesti
Sve se to može dogoditi.
Sve se to nikada nije dogodilo.
Sve to nije bitno.
Ali sve to je život.
Sve je to dio čarolije biti voljen
biti sretan
biti tužan
biti sam
biti živ.
Prepusti se životu da te vodi i ljubi iskreno sa srcem
Uzmi ono što ti život daje i pusti ga da ide svojim tokom.

Sudbina

Daleko si... Udaljen samo nekoliko kilometara, par minuta one tvoje lude vožnje autom, ali svejedno daleko. Udaljen tisućama razloga, pogrešnih ljudi, loših odluka. A to je više d tisuću kilometara. To razdvaja zauvijek!!!  To je sudbina.


A mi smo se voljeli

A mi smo se voljeli, jesmo zaista. Ne trebamo nikome dokazívati koliko. Pričajte sta želite. Bilo je dovoljno da znamo ona i ja koji smo se u svim danima s ponosom nazivali "MI". I ne želim osvetu jer mi više nije samo poznanica, nije ni prijateljica a ni ljubav. Sada je posebna osoba koja ima sve tri uloge.

Dotakla bih te

Dotakla bih te
kao nekad.
Da znam samo
kojim putem

snovima lutaš

tražeći ljubav,

našla bih te,

dotakla bih te,

kao tada...

Da samo mogu da doletim,

uzalud pruzam

uvela krila

ovo nebo

ne razumije sreću.

Dotakla bih te

kao želja;

znam da me želiš

i da me pratiš

nekim mislima

kad nikog nema

da te utješim.

U tom trenu

na nekom drugom

kraju čežnje

ja sam sama.

A dotakla bih te

kao san,

da smirim ti uzdah,

da začaram ti usne

i umirim te rukama

tražeći samo

da me čvrsto stegneš,

da mi samo kažeš

da sve prošlo je.

Dotakla bih te

kao miris

kad ideš poljem,

kad u njemu nađeš

neki mali svijet.

I onda

kad sve nestane,

još uvijek osjećaš

miris poljskog cvijeća,

još uvijek si tamo

još uvijek me pratiš...

Dotakla sam te

svojim riječima

al nije to sve,

ne, nije još kraj,

još uvijek čekam te...

Osjećaj sigurnosti

Ponekad ne možemo riječima opisati koliko nam neko nedostaje, dovoljan je jedan zagrljaj i tada sve nestaje. Sve što je boljelo u toj toplini zagrljaja - prestaje. To je onaj dobro poznati osjećaj sigurnosti.


KRAJ

Priznaj da je došlo svemu kraj, volim te jos uvjek al' ćutim znaj pokušat ću bar malo bez tebe, a ti se prisjeti nekad na mene...Kako nam je bio prvi dan i kako dobrom nije došao kraj ja pamtim sve sto je lijepo a ti si zbog svega kriva znaj ..Tebi nek' ostane najgore, ja nosim sve sto je najbolje, to sto te volim krivo mi je izgubio sam život zbog tebe...Put do kraja sama nastavi, osveti se meni i odlazi, sve što mi treba sada nestaje...sad ili nikada zaboravi na sve pogriješio sam jednom ali više ne...suzu nemoj, više lažnu mala pustiti...grijeh u svojoj duši sama nanosiš i nikad te nisam lagao, dusu ti dao i propao samo jedno mi je ostalo ..samo uspomena zbog koje sam nestao...


Tvoj princ će ubrzo doći

Tvoj princ će ubrzo doći. Možda neće imati dvorac i neće doći na konju, ali, zato će ti pružiti mnogo više.. Pružit će ti ljubav o kojoj si sanjala.


Savršen

Volim ga. Volim ga zato što je savršen.
Savršen kao naša ljubav!
Savršen kao muškarac.
Savršen kao muž.
I sigurna sam da će jednog dana, biti savršen otac.

Sastanak

"Budi žena od akcije, ne čekaj, ne budi pasivna romantična ljubavnica zatvorena u svoja četiri zida koja plače i očajava za svojom sudbinom, pokreni radnju, pošalji mu poruku, sredi sastanak, zavedi ga…"


Mene. Onakvu kakva stvarno jesam.

Šta si to toliko posebno vidjela u njemu?

Mene. Onakvu kakva stvarno jesam.

Prolazi sve, samo ti nećeš nikada

Sve će jednom proći... Naši datumi na kalendaru, naše pjesme koje smo slušali u sitne sate sakrivajući se od svih, i sve uspomene koje smo skupljali još od školskih hodnika... Proći će vrijeme, zaboravit ću broj tvog telefona, crte tvoga lica, osmijeh... Samo nikad onaj osjećaj koji sam imala s tobom, koji se probudi svaki put kad te izmislim u slučajnom prolazniku koji ima nešto tvoje... Prolazi sve, samo ti nećeš nikada..

Nešto tako dobro neće se ponoviti dvaput

"Nekad je razlog zbog kojeg toliko dugo ne puštamo neku osobu, to što mislimo da se nešto tako dobro neće ponoviti dvaput."

Arhiva bloga